BlueBlood – Kreeft eten in Den Haag

36 scaled

Kreeft eten Den Haag

Heb je trek in kreeft? Dan ben je bij het Haagse restaurant BlueBlood op de juiste plek. Onze menu’s zijn seizoensgebonden en de kreeft wordt bereid met overheerlijke ingrediënten. Laat je inspireren door verrassende smaaksensaties en kleurrijke gerechten.

PAS07684 scaled

Nikkei

Bij BlueBlood in het centrum van Den Haag maak je een culinaire wereldreis waar je volop van gaat genieten. ‘Nikkei’ is een combinatie van de Peruaanse en Japanse keuken en van deze verrassende smaaksensaties ga je bij ons volop genieten. Dit fenomeen is ontstaan nadat Japanse mijnwerkers in de 19e eeuw naar Peru emigreerden. Dit zorgde voor een nieuwe draai aan Peruaanse gerechten en lokale ingrediënten.

Chef de Cuisine Luis Rojas is geboren en getogen in Peru en brengt zijn Latijns-Amerikaanse roots naar BlueBlood. Hij creëert unieke gerechten met een combinatie van de Peruaanse en Japanse keuken. Bij BlueBlood ontdek je de wereld van de ‘Nikkei’-keuken en proef je gevarieerde en avontuurlijke maaltijden. Een vleugje pittigheid uit Latijns-Amerika en de zuivere smaken van Japan. Mocht je speciale wensen hebben dan kunnen we ons menu aanpassen.

20220308 tomdoms 1199117

Onze cocktailbar

Heb je zin in een sprankelende cocktail of mocktail vooraf? Dan kun je je bezoek aan BlueBlood beginnen met een cocktail in onze bar. De cocktailbar is het hart van BlueBlood en je geniet van buitengewone cocktails met verrukkelijke ‘Nikkei’ bar bites. Er is een gemoedelijke sfeer met live entertainment en DJ’s. Er zijn wekelijkse events met een Latijns-Amerikaans tintje waar je ook na het avondeten prima kunt nagenieten. Er is een keus uit klassieke cocktails, maar je kunt je ook laten verrassen door de creativiteit van onze mixologists. Wat dacht je bijvoorbeeld van de 4Plumsake of een heerlijke CoastIsClear?

Kreeft bij BlueBlood

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

PAS07044 scaled

Verwonderlijke entrees

Voor je aan je heerlijke kreeft begint, heb je wellicht al trek in een klein voorgerecht. Onze menukaart heeft een aantal bijzondere kipgerechten zoals kippendij met achiote marinade of met pollero saus. Of proef de heerlijke smaken van de ‘butterfly’ garnalen met chipotle en tobiko mayonnaise. Een short rib met avocadopuree en ingelegde rode kool is een andere favoriet van velen. Naast deze smaakmakers serveren we bovendien buitengewone sushi en zalige oesters.

PAS09881 scaled

Kreeft eten in Den Haag

Bij ons restaurant in het centrum van Den Haag staat volop kreeft op de menukaart. Je hebt de keuze uit een halve of hele kreeft, en deze St. Mary’s Bay Lobster wordt opengemaakt en geserveerd met batayaki. Andere kreeftgerechten zijn onder andere de kreeft tempura met venkelsalade, rode peper en lente-ui. Of wat dacht je van de Lobster Nikkei Rice? Je kreeft wordt geserveerd met rijst, edamame en een heerlijke criollo salsa. Je komt in aanraking met geweldige lokale smaken en een buitengewone ervaring dankzij ons geweldige personeel. Als je kreeft wilt eten in Den Haag, en je bent op zoek naar een onvergetelijke ervaring, dan ben je bij BlueBlood op het juiste adres.

DVR08343 scaled

Nagenieten in stijl

Na een fantastisch hoofdgerecht kun je bij Blueblood nog heerlijk nagenieten. Onze stijlvolle desserts hebben bijzondere smaken en zijn een verwondering voor je palet. Probeer bijvoorbeeld een crème brûlée met yuzu smaak, Mochi Picchu met matcha, groene thee en specerijen of een koninklijk nagerecht; de selectie van onze beste desserts en ijs. We helpen graag met het selecteren van een verfrissende dessertwijn of een digestief.

PAS02610 scaled

Onze wijnen

Bij een verrukkelijke maaltijd hoort vaak ook een lekker glas wijn. Onze wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en onze sommelier kan je helpen met het uitkiezen van een passende wijn. De wijnen komen uit alle hoeken van de wereld en we schenken onder andere Nederlandse, Duitse, Franse, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse wijnen. Natuurlijk mogen Sake en Japanse rijstwijn niet op de kaart ontbreken. Deze passen uitstekend bij onze unieke Nikkei-gerechten.

PAS06714 scaled

Book now

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze unieke Nikkei-reis? Reserveer dan je tafel en geniet van onze verrassende kreeftgerechten in ons restaurant. Beleef de geweldige lokale smaken en gerechten die gemaakt zijn met veel aandacht voor detail. Bij BlueBlood hebben we alle ingrediënten voor een geslaagd avondje uit. En dat geldt niet alleen voor een heerlijke kreeftmaaltijd. Bij Blueblood organiseren we namelijk ook regelmatig onvergetelijke evenementen.

Kreeft bij BlueBlood

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

restaurant blueblood

Nikkei-cuisine: best of both worlds

De Nikkei-cuisine is een samensmelting van de delicate smaken van Japan en de frisse touch van Peru. Het resultaat? Bijzondere verfijnde gerechtjes met een verrassende twist. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende vissoorten, quinoa, limoen en pepers. Het pronkstuk van deze keuken is ceviche: dungesneden vis gegaard met limoen, gember, sojasaus en rauwe ui. Bij BlueBlood proef je hier verschillende versies van, bijvoorbeeld met tonijn of zeebaars.

Reserveren
restaurant den haag

Visrestaurant in Den Haag

Soms heb je zin om gewoon heel lekker uit eten te gaan. Lekker in de watten te worden gelegd. Ga dan naar een luxe visrestaurant zoals BlueBlood. Pure verwennerij, met meerdere gerechten of gangen en cocktails erbij. Goede bediening, een fijne sfeer, heerlijke drankjes én comfortabele zitplekken. Kortom: een compleet avondje uit. Wanneer je in zo’n bui bent, doe je er goed aan om bij BlueBlood te reserveren. One for the books!

Reserveren
20220308 tomdoms 0428339
20220308 tomdoms 0178135
20220308 tomdoms 0618464
20220308 tomdoms 0218151
20220308 tomdoms 0638475
Reserveren