BlueBlood – een goed visrestaurant in Den Haag

BlueBlood Den Haag

EEN GOED VISRESTAURANT IN DEN HAAG

Zin in zalm, tonijn of zeebaars? Ga dan naar een visrestaurant in Den Haag. Vis is vaak moeilijk om zelf écht goed te maken en daarbij is het heerlijk om een avondje verwend te worden. Tip: ga eens langs bij een goed visrestaurant in Den Haag, restaurant BlueBlood! Hier ervaar je een echte Nikkei-cuisine, een mix tussen de Japanse en Peruviaanse keuken. Dit restaurant is dus gespecialiseerd in visgerechten met een Aziatische en Zuid-Amerikaanse twist, en heeft als hoogtepunt kreeft op de kaart staan. Get ready voor een zalige avond!

 

EEN GOED VISRESTAURANT IN DEN HAAG

 

BlueBlood Den Haag - Een goed visrestaurant in Den Haag

Visrestaurant in het centrum van Den Haag

Vis eten alleen in Scheveningen? Nee hoor, dan moet je dit visrestaurant in het hartje van Den Haag zeker eens proberen. Hier eet je namelijk al het heerlijks uit de Noordzee (en verder!). Niet alleen werken hier chef-koks die de lekkerste kreeft- en visgerechten bereiden, ook het decor en de look & feel van het restaurant zijn gebaseerd op de onderwaterwereld. Hier voel je je als een vis in het water!

20220308 tomdoms 0668520

Is vis eten gezond?

Veel vissoorten zijn goed voor ons. Zo bevatten zalm, haring, sardientjes, makreel en forel veel vitamines en mineralen. Zoals B12, jodium en fosfor. Oh, let wel op: er wordt veel zout gebruikt bij de conservering van gerookte vissen, dus het is verstandig om hiervan de inname te beperken. Trouwens: vette vis bevat gezonde vetzuren. Dus die zijn goed voor je hart en bloedvaten. We eten in Nederland gemiddeld slechts een enkele keer per maand vis. Dit mag dus best wel wat meer zijn! Bezoek dus snel een goed visrestaurant in Den Haag.

Kreeft bij BlueBlood

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

Sushi bij BlueBlood

Vis bereiden

Met wat kruiden en groenten komt een stuk vis al snel goed tot z’n recht. Je kunt vis stomen, bakken, grillen, frituren, stoven of in de oven bereiden. Houd jij meer van die geroosterde smaak? Dan kun je je vis ook grillen of op de barbecue leggen. Vooral zalm en tonijn lenen zich hier goed voor. En door een vispakketje te maken stoomt de vis in de oven of op de barbecue altijd op een zachte manier gaar. Dit is ook een makkelijke methode om zelf uit te proberen. Kan bijna niet mis gaan…

Oesters eten Den Haag

Schelp- en schaaldieren

Schelp en schaaldieren zijn zeedieren die in een schelp of schaal leven. Bekende schaaldieren zijn kreeften, krabben, gamba’s en garnalen. Schelpdieren die je vast bekend voorkomen zijn mosselen, kokkels, oesters en Sint-jakobsschelpen. Interessant feitje: inktvissen behoren ook tot de schelpdieren. Dit komt omdat zij een inwendige schelp hebben.

Vis BlueBlood

Ga je voor vis of vlees?

Oeh, soms het lastig kiezen tussen vlees en vis. Elke gerecht heeft weer een totaal andere smaak en structuur. Een mals stukje vlees kan hemels zijn, maar een verrassend visgerecht kan jouw avond helemaal opfleuren. Daarom is het zo fijn aan visrestaurant BlueBlood in Den Haag dat je alle gerechten kunt delen. Zo bestellen jij en je tafelgenoot verschillende gerechtjes en kunnen jullie van elkaar proeven. Want met zoveel lekkers op de kaart, wil je toch van alles wat proberen?

Vegetarische lunch Den Haag

Geen visliefhebber?

Ga je naar BlueBlood, maar lust je geen vis? Geen probleem. Er staat veel meer op de kaart dan vis en zeedieren. Ook vleesliefhebbers eten hier met genot. Tartaar, verschillende stukken vlees van de grill of Iberico-vlees; er is van alles wat. Nogmaals, het grootste voordeel van een shared dining concept dat je kunt proeven van de ander. Misschien toch maar een mix van een paar vis- en vleesgerechten samen delen?

Kreeft bij BlueBlood

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

restaurant blueblood

Nikkei-cuisine: best of both worlds

De Nikkei-cuisine is een samensmelting van de delicate smaken van Japan en de frisse touch van Peru. Het resultaat? Bijzondere verfijnde gerechtjes met een verrassende twist. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende vissoorten, quinoa, limoen en pepers. Het pronkstuk van deze keuken is ceviche: dungesneden vis gegaard met limoen, gember, sojasaus en rauwe ui. Bij BlueBlood proef je hier verschillende versies van, bijvoorbeeld met tonijn of zeebaars.

Reserveren
restaurant den haag

Visrestaurant in Den Haag

Soms heb je zin om gewoon heel lekker uit eten te gaan. Lekker in de watten te worden gelegd. Ga dan naar een luxe visrestaurant zoals BlueBlood. Pure verwennerij, met meerdere gerechten of gangen en cocktails erbij. Goede bediening, een fijne sfeer, heerlijke drankjes én comfortabele zitplekken. Kortom: een compleet avondje uit. Wanneer je in zo’n bui bent, doe je er goed aan om bij BlueBlood te reserveren. One for the books!

Reserveren
20220308 tomdoms 0428339
20220308 tomdoms 0178135
20220308 tomdoms 0618464
20220308 tomdoms 0218151
20220308 tomdoms 0638475
Reserveren