Zakelijk dineren Den Haag

Zakelijk dineren Den Haag

Stijlvol dineren in Den Haag

Als je op zoek bent naar een sfeervolle locatie voor een zakelijk diner in Den Haag, dan is BlueBlood een uitstekende keuze. Dit restaurant bevindt zich in het historische hart van de stad en biedt een luxe en stijlvolle sfeer die ideaal is voor zakelijk dineren Den Haag.

Zakelijk dineren Den Haag 3

Een zakelijk diner met klasse

Zakelijk dineren is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven en wordt tegenwoordig vaak gebruikt als middel om relaties op te bouwen en te onderhouden. Daarnaast is het een geweldige manier om persoonlijke connecties te maken en te versterken en om samen te werken aan zakelijke doelen, onder het genot van een goede maaltijd. Het draait bij zakelijk dineren niet enkel om het eten, maar ook om de sfeer en de locatie. Daarom is het van belang dat je een restaurant met allure kiest, bij BlueBlood zit je dan ook zeker aan het juiste adres.

steak restaurant in den haag 3

Ons menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

Zakelijk dineren Den Haag 4

Geniet van de Nikkei-cuisine

Geniet van de Nikkei-cuisine
Bij BlueBlood Den haag kan je tijdens jouw zakelijk diner, genieten van de Nikkei-cuisine. Dit is een mix van de Peruviaanse en de Japanse keuken. Je zal dan ook ware smaakexplosies ervaren en ultiem kunnen genieten van de unieke combinaties. De Nikkei keuken wordt gezien als de perfecte combinatie tussen Japanse en Peruviaanse gerechten. Japanse sushi krijgt een exotische en pittige touch dankzij de toevoeging van Peruviaanse smaken zoals peper en limoen.  Uiteraard kan je tijdens het diner ook kiezen voor een passende wijn, die onze sommelier heeft geselecteerd.

Over zakelijk dineren Den Haag bij BlueBlood

Zakelijk dineren Den Haag doe je zonder twijfel bij restaurant BlueBlood. Het restaurant bevindt zich op een mooie en stijlvolle locatie op de hoek van de Mauritskade in Den Haag. Makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Niet alleen wordt er veel aandacht besteedt aan de kwaliteit van de gerechten, maar ook aan de presentatie ervan. Ons personeel is professioneel en vriendelijk en zal er alles aan doen om jouw zakelijk diner tot een succes te maken.

Zakelijk dineren Den Haag 5

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

restaurant blueblood

Nikkei-cuisine: best of both worlds

De Nikkei-cuisine is een samensmelting van de delicate smaken van Japan en de frisse touch van Peru. Het resultaat? Bijzondere verfijnde gerechtjes met een verrassende twist. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende vissoorten, quinoa, limoen en pepers. Het pronkstuk van deze keuken is ceviche: dungesneden vis gegaard met limoen, gember, sojasaus en rauwe ui. Bij BlueBlood proef je hier verschillende versies van, bijvoorbeeld met tonijn of zeebaars.

Reserveren
restaurant den haag

Visrestaurant in Den Haag

Soms heb je zin om gewoon heel lekker uit eten te gaan. Lekker in de watten te worden gelegd. Ga dan naar een luxe visrestaurant zoals BlueBlood. Pure verwennerij, met meerdere gerechten of gangen en cocktails erbij. Goede bediening, een fijne sfeer, heerlijke drankjes én comfortabele zitplekken. Kortom: een compleet avondje uit. Wanneer je in zo’n bui bent, doe je er goed aan om bij BlueBlood te reserveren. One for the books!

Reserveren
20220308 tomdoms 0428339
20220308 tomdoms 0178135
20220308 tomdoms 0618464
20220308 tomdoms 0218151
20220308 tomdoms 0638475
Reserveren