Restaurant in Den Haag? Zet BlueBlood op je lijstje

Vrouwen eten bij BlueBlood

Den Haag is groot. Als je er woont, weet je: het duizelt er van de leuke strandtenten, restaurants en cafés. Ook als je zomaar een bezoekje brengt aan deze mooie stad achter de duinen wil je vast bij een goede hotspot reserveren. Wil je uit eten of lunchen in Den Haag? Er zijn veel verschillende restaurants, van Ethiopisch tot Noors, en van minimalistisch tot decadent. Voor elk budget is er wat te vinden. Sommigen nodigen uit tot uitgebreid tafelen en bij anderen strijk je neer voor een snelle hap. Even helemaal toe aan een uniek restaurant in Den Haag? Kom dan naar BlueBlood, een luxe hotspot in het centrum van Den Haag.

restaurant in den haag

Nieuw restaurant in Den Haag: BlueBlood

Je vindt BlueBlood in het hart van deze Hofstad in het Hilton The Hague. Daarmee vervangt het restaurant Pearl. BlueBlood doet ’t echter compleet anders dan haar voorganger. Bij BlueBlood prikkelt het Nikkei-cuisineconcept, de combinatie tussen de Japanse en Peruviaanse keuken, de smaakpapillen. Je bestelt hier kreeft, Tomahawk-steak, verschillende soorten sushi en een plateau met fruit de mer. Ook staan er mooie flessen wijn en verfrissende cocktails op de kaart. Bovendien is de bediening ongekend goed dankzij jarenlange ervaring.

Over dit restaurant in Den Haag

BlueBlood bestaat uit 2 gedeeltes. Er is plaats voor 140 gasten in het restaurant én 70 gasten aan de cocktailbar. Ook kunt u gebruik maken van het terras. In ons restaurant in Den Haag zit je comfortabel op de fluwelen stoelen of banken. En vanaf de bar kijk je je ogen uit op de talloze verschillende flessen drank. Qua design heeft BlueBlood iets weg van de onderwaterwereld. Vandaar dat kreeft hier ook het bekendste gerecht is. Ja, BlueBlood is exclusief en speciaal. Als je hier eenmaal bent geweest, wil je hier zeker vaker uit eten in Den Haag.

Pokebowl

Een uitdagend concept

Wanneer je het logo van BlueBlood bekijkt, geven de rode en blauwe kleuren je wellicht een beetje een ongemakkelijk gevoel. Dit komt omdat het contrasterende kleuren zijn. En dit is juist wat BlueBlood wilt bereiken: opvallen door het nét even anders te doen. Verder zie je heel duidelijk de kreeft. Dit is dan ook dé signature dish van het restaurant. Er sijpelt bloed van zijn scharen af, wat het geheel een beetje een donkere (of sexy?) twist geeft. Spannend…

Behind the scenes

Hoe is dit restaurant in Den Haag ontstaan? Nou, het creatieve team achter BlueBlood bestaat uit Jaco de Kempenaer en John de Jong van Studio Rehab. Hoewel het restaurant een Internationale allure heeft, weten ook steeds meer locals ‘m te vinden. Dit komt mede dankzij de vooruitstrevende keuken én de huiselijke sfeer. Slim: dankzij de ronde tafels en de inrichting, nodigt het restaurant je ook uit om met andere gasten te praten. Gezellig!

Kreeft bij BlueBlood

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

Sushi bij BlueBlood

De restaurantbeleving

Gasten kunnen beginnen aan de bar met een drankje, eten dan in het restaurant en sluiten weer af bij de bar. Zo leg je een gezellige en culinaire reis af in het restaurant. Zo blijven niet alleen de gerechten verrassend, maar blijven ook de verschillende ruimtes je stimuleren. De bar is heel licht dankzij de ramen in het plafond. Het restaurant straalt een intieme sfeer uit vanwege het fluweel van de banken en de blauwe tinten op de muren. Lunch, diner of borrel? Bij ons luxe restaurant in Den Haag zit je altijd goed!

Restaurant met shared dining

Shared dining draait zeker mee in de behoefte naar weer fysiek contact. Met shared dining zoek je nog meer de verbinding op met de ander. Wat gaan we bestellen? Of wie neemt er eerst een hapje van dit gerecht? Zo kan er samen een nieuwe smaak worden ontdekt. Dankzij shared dining proef je waarschijnlijk ook nieuwe gerechten. Je eet namelijk vaak van alles wat; ook een stukje vis als je normaal gesproken een echte vlees-liefhebber bent.

Oesters eten Den Haag

Nikkei-cuisine

De Nikkei-cuisine is een culinaire mix. Een echte samensmelting van de delicate Japanse én frisse Peruviaanse keuken. Deze gastronomische sensatie wint steeds meer aan populariteit en komt op verschillende plekken in de wereld tevoorschijn. Verwacht verfijnde smaken, nieuwe samenstellingen en prachtige kleuren. Belangrijke ingrediënten zijn limoen, peper, miso, soja en gember. Natuurlijk in combinatie met rauwe vis.

Kreeft

Nog nooit kreeft geprobeerd? Dan is dit je kans. Ten eerste: een kreeft ziet er mooi en imposant uit. Ten tweede zit er onder de harde buitenkant, smaakvol en ietwat zoet vlees. Dit is een goede bron van calcium, ijzer, omega-3 en andere mineralen. Handig feitje: het regelmatig eten van kreeftvlees vermindert de kans op hart- en vaatziekten. Oh, en het lekkerste vlees zit in de scharen en de staart. Als je wilt, kan de bediening van BlueBlood uitleggen hoe je een kreeft het beste kunt eten.

Sushi bij BlueBlood

Sushi

Net als kreeft, staat er bij BlueBlood altijd verse sushi op kaart. De combinatie tussen gekookte sushirijst, zeewier, rijstazijn, groenten, ei, vis en zeevruchten levert altijd een heerlijk eindresultaat op. Sushi is vaak fris of knapperig en altijd smaakvol. Maki rolls, een topgerecht op het menu van BlueBlood, heeft zeewier aan de buitenkant. Zeewier wordt ook wel ‘nori’ genoemd en zit boordevol vitamines en mineralen, waaronder bijvoorbeeld B1.

Tomahawk-steak

Een echte vleesliefhebber? Dan bestel je de tomahawk-steak op de menukaart. Deze steak bestaat uit de laatste 6 ribben van de koe. Dit deel bevindt zich op de voorzijde van het dier en het vlees bestaat uit fijne draadjes en heeft een zachte structuur. Het vlees wordt mét het bot geserveerd. Je krijgt een stuk bot die de vorm heeft van een Indiase tomahawk-bijl. Het merendeel van het vlees zit tussen de botten en slechts een klein gedeelte op het bot zelf. De steaks worden bewaard in dry-aged kasten waar je bij binnenkomst tegenaan kijkt. Indrukwekkend!

Restaurant in Den Haag

Restaurant muziek

De muziek die in het restaurant gedraaid wordt, past bij de rest van de ambiance. De muziek hier is een aanvulling op de grote ruimtes, zonder af te leiden. Daarbij is er op vrijdag altijd live-muziek. Verschillende dj’s zullen dan wat extra funkiness de ruimte in gooien. BlueBlood weet hoe belangrijk de muziek kan zijn voor een geslaagd geheel. Niets irritanter dan een restaurant waar de muziek te hard staat of dat de liedjes te druk zijn. Nee, bij BlueBlood is dat zéker goed geregeld.

Evenementen

Op donderdag wordt er Ladies Uncorked en op vrijdag We Love Fridays georganiseerd. Op donderdag organiseert het restaurant Ladies Uncorked. Op deze avond bestellen dames vanaf 17.00 uur een glas wijn, flûte met champagne of een heerlijke cocktail met een mooie korting. Gezellig om hier naartoe te gaan met je vriendinnengroepje. Jullie time to shine! Op vrijdag organiseert het restaurant, of course, We Love Fridays. Dan betaal je slechts een klein prijsje voor een oester. Dit geldt van 16.00 – 18.00 uur, dus dit is een goed idee voor vroege vrijdagmiddagborrel. Ook draait er de hele avond een dj.

Kreeft bij BlueBlood

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

restaurant blueblood

2 Google reviews van dit restaurant in Den Haag

“Oesters prima, cocktails dito, en ook de presentatie en service optimaal. Verhuizen van bar naar restaurant gaat vlekkeloos en het diner is fantastisch goed. Heerlijke tomahawk, waanzinnige kreeft en mooie bijgerechten. Vlotte bediening en goede adviezen over de hoeveelheid en samenstelling van het menu. Aan de prijs, maar wel waar voor je geld. Goede sfeer en schitterende inrichting in een luxe omgeving met oog voor detail.”

“Goede bediening, parkeergelegenheid is top en het eten en drinken is bijzonder goed! Wat een leuke ervaring om hier naartoe te gaan. Zeker een aanrader!”

Waar moet een leuk restaurant in Den Haag aan voldoen?

Aha, zin in een leuke avond uit in Den Haag? Ga dan naar BlueBlood. Geen bliksembezoekje, maar echt even aandacht voor jouw date of tafelgenoten, het eten, de sfeer, gesprekken en de cocktails. Laat je verrassen door de goede bediening, die jou adviseert over de verschillende gerechten en drankjes. Natuurlijk is restaurant BlueBlood niet voor iedereens portemonnee. Daarom is hier uit eten gaan een hele feestelijke gelegenheid. Trek er de hele avond voor uit!

Reserveren
restaurant den haag

Voordelen restaurant BlueBlood

  • Eigen parkeergelegenheid – Zeker in het centrum van Den Haag is het lastig om te parkeren. Omdat dit restaurant bij het Hilton hoort, is er genoeg parkeergelegenheid. Zo hoef je niet ver te lopen óf aan een maximale parkeertijd te houden
  • Oog voor detail – Van de inrichting tot de smaken, en van de cocktails tot de ‘reis’ door het restaurant; aan alles is gedacht. Zo heb je een compleet verzorgde avond en ervaar je echt een middag of avond uit. Nee, niet snel komen en gaan. Ontspanning, verwennerij en aandacht voor jou staan hier centraal
  • De Nikkei-cuisine – Deze bijzondere keuken laat je het lekkerste van deze bijzondere samensmelting van 2 culturen proeven. Ook kun je hier heerlijke kreeft, steak en seizoensgroenten proeven. Je krijgt kleine kunstwerkjes op je bord. En thuis kun je dit zeker niet zelf namaken. Niet alleen de presentatie, maar ook de smaken zijn sensationeel. Van de kleuren tot de smaakexplosie, elk gerechtje (en elke cocktail!) is verrassend lekker!

Reserveren bij dit restaurant in Den Haag

Meer weten over dit restaurant? Dat kan. Op de website kun je verschillende kanten op. Neem alvast de menukaart door, bekijk een sfeerimpressie of reserveer direct een tafel. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het online reserveringssysteem of even bellen. Klaar voor een avondje naar BlueBlood!

Reserveren
20220308 tomdoms 0428339
20220308 tomdoms 0178135
20220308 tomdoms 0618464
20220308 tomdoms 0218151
20220308 tomdoms 0638475
Reserveren