
Starters & Salads
Tempura Zeebaars Bao Bun
Komkommer | gepekelde rode ui | avocadopuree | acevichado saus
Chicken Adobo Bao
Kip adobo | gepekelde rode ui | avocadopuree | komkommer | pollero saus
Chicken Anticuchos
Kippendij | pollero saus | chalaquita
Zalm Citrus Poke
Rode radijs | gepekelde shimeji paddenstoel |
edamame | citrus dressing | avocado
Seafood Salteado
Garnalen | coquille | shimeji | soja | rode ui | tomaat
Spicy Salmon Sushi Taco
Tempura nori | avocado crème | zalmtartaar | dynamite saus
Causa Gegrilde Kip
Huancaina crème | avocado | kwartel ei |
aardappel

Maki
Futomaki Piramide
Krab | avocado | takuan | acevichado saus
Peruvian Acevichado
Ebi | tonijn | avocado | acevichado saus | oranje tobiko
Torched Salmon
Geflambeerde zalm | avocado | unagi saus | truffelmayonaise | zwarte tobiko
Tofu Inari
Tofu | komkommer | takuan | zoete chili saus
Maki Yaki
Ebi | avocado | parmezaanse kaas | gekarameliseerde ui

Sashimi
Per 4
Tonijn
Zalm
Specials
Inca Salmon Nigiri (per 2)
Zalm | togarashi | acevichado saus
Machu Picchu
Peruvian acevichado | inca zalm nigiri |
geflambeerde zalm | ceviche clásico

Nigiri
Per 2
Tonijn
Zalm
Avocado
Sesamzaadjes | teriyaki
Oysters
Kies jouw bereiding: Gele leche de tigre,
mango & kokos, klassiek
3 stuks
6 stuks
12 stuks
The Raw Bar
Ceviche Clasico
Zeebaars | chulpe maïs | leche de tigre | zoete aardappel | choclo maïs
Kimchi Zalm Ceviche
Zalm | chulpe maïs | leche de tigre |
zoete aardappel | choclo maïs
Mango Ceviche
Avocado | edamame | komkommer |
rijstcracker | gele leche de tigre
Mango Zalm Tiradito
Avocado | chulpi maïs | chalaquita | cress
Sakura Maru
Ceviche clásico | geflambeerde zalm | zeebaars tiradito aguachile

Tasting Menu
The Nikkei Explorer
Sharing menu | minimaal 2 personen
1st Wave
Nikkei Oyser
Gele leche de tigre | chalaquita | avocado
2nd Wave
Sakura Maru
Ceviche clásico | Maki Yaki |
mango zalm tiradito
3rd Wave
Verrijk je ervaring +12 per persoon
Chicken Anticuchos
Kippendij | lente ui | pollero saus
Tempura Zeebaars Bao Bun
Makreel | komkommer | gepekelde ui | avocadopuree | acevichado saus
4th Wave
Flat Iron
200 gr. | Braziliaans | yakiniku glaze
Roasted Miso Salmon
Gepekelde ui | koriander | cress
Nikkei Salad
Gemengde sla | gepekelde rode ui | peper | Nikkei saus
5th Wave
El Gran Postre Peruano
Vegan menu beschikbaar | 70 per persoon

Main Courses
Geroosterde Kip Osaka
Aji amarillo anticuchero | cress
Roasted Miso Salmon
Gepekelde ui | koriander | cress
Bloemkool Anticuchero
Zoete aardappel puree | chimichurri
Parihuela Zeevruchten Soep
Garnalen | coquille | koriander | cassave | ui |
tomaat
Romige Zeevruchten Rijst
Garnalen | coquille | shimeji paddenstoel | rode ui |
koshihikari rijst
The Charcoal Grill
Rib Eye | Gerookte knoflook boter
300 gr. | Creek Stone | U.S.A.
Flat Iron | Yakiniku glaze
200 gr. | Braziliaans
Côte de Boeuf
800 gr.
Grilled Octopus
Zwarte olijf | chimichurri | huancaina
Sauces
Béarnaise | chimchurri | yakiniku
(1 per serving)

Sides
Padrón Tempura
Teriyaki | bieslook
Papa La Huancaina
Aardappel | zwarte olijven | kwartel ei
Gohan Rice
Koshihikari | choclo maïs | sesamzaadjes
Nikkei Salad
Gemengde sla | gepekelde rode ui | peper |
Nikkei saus
Loaded Fries Van Zuyd
Parmezaanse kaas | pollero saus
Desserts
Alfajores De Manjar Blanco
Kokos | dulce de leche | pisco sour sorbet
Passionfruit Crème brûlée
Bessen chalaquita
Suspiro De Limeña
Meringue | dulce de leche | yuzu sorbet
Blackout Chocolate Cake
Witte chocolade ijs | chocolade crémeux
Mochi Picchu
Chocolade | yuzu | tropisch | amandel
El Gran Postre Peruano
Sluit af in stijl met een selectie desserts van Chef Luis
