BlueBlood – Luxe restaurant Den Haag

PAS02703 scaled

Luxe restaurant Den Haag

Ben jij op zoek naar een luxe restaurant in Den Haag, waar je heerlijk kan dineren en kan genieten van alternatieve cocktails? Bezoek dan restaurant BlueBlood eens, dit sfeervolle restaurant is gelegen in de Zeestraat in Den Haag, op de hoek van de Mauritskade.

LUXE RESTAURANT DEN HAAG

Luxe restaurant Den Haag

Als je gaat dineren bij een luxe restaurant, wil je niet enkel kunnen genieten van de gerechten die geserveerd worden, maar draait het om de gehele ervaring. Bij BlueBlood verzekeren wij je dat je zult genieten van de ambiance en de smaakexplosies die je ervaart tijdens je bezoek aan dit luxe restaurant in Den Haag.

Steak restaurant in Den Haag

Nikkei cuisine

Bij BlueBlood laten wij, jou kennis maken met de Nikkei cuisine, dit is een combinatie van de Japanse met de Peruaanse keuken. De Nikkei keuken heeft zich sinds het einde van de 19e eeuw in Peru en Brazillië ontwikkeld, vandaar de mix van de Japanse keuken met Peruviaanse accenten. De Nikkei cuisine is een fantastische keuken op culinair niveau, waarbij het elegante van de Japanse keuken wordt gecombineerd met het pittige en zure van de Zuid-Amerikaanse, waaronder de Peruaanse keuken.

Kreeft bij BlueBlood

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

Vrouw met wijn

Laat je verrassen door het onbekende

Het is bij ons de bedoeling dat je open staat voor nieuwe gerechten en je laat verrassen door het onbekende. BlueBlood staat bekend om een concept waar verbeelding het speelveld voor innovatie is. Alles draait hier om de smaak, de combinatie van ingrediënten, maar vooral om de kwaliteit.

Vitrine met drank

Cocktailbar Den Haag

De cocktailbar van BlueBlood ligt in het hart van het restaurant, in een sfeervol verlicht atrium. De cocktails die je bij BlueBlood kan bestellen zijn met zorg en aandacht bereid. Met onze experimentele benadering op cocktails zorgen wij ervoor dat onze gasten verrast worden door de bijzondere smaaksensaties en kunnen genieten van alternatieve cocktails. De ervaren bartenders experimenteren voortdurend met de ingrediënten van de cocktails om een zo excentriek mogelijk cocktailmenu te kunnen aanbieden. Wil jij liever een uniek drankje die niet op de menukaart staat? Dan kan je door de mixologist iets unieks laten creëren. Voor BlueBlood is niks te gek!

Impact in 60 seconden

Naast de cocktails, biedt BlueBlood ook de ‘impact in 60 seconden’ drankjes aan. Dit zijn wat kleinere drankjes tot 70 ml, die bereid worden binnen 60 seconden. Ondanks de snelle bereiding van de drankjes, zijn ze zeker niet minder qua smaak.

PAS09881 scaled

Het menu

Het menu van BlueBlood is seizoensgebonden. Het voordeel van onze menu’s is, dat het volledig aanpasbaar is. Mocht je bepaalde allergiën of dieetwensen hebben, dan kan je dit gerust aan ons doorgeven en kunnen wij jouw gerecht daarop aanpassen. Zowel voor de lunch als diner zijn er fantastische gerechten waar je uit kan kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om te borrelen aan de bar en te genieten van de beste selectie aan wijnen van over de hele wereld.

Reserveren bij dit luxe restaurant Den Haag

Wil jij ook graag genieten van de overheerlijke smaaksensaties van BlueBlood of heb je vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ook reserveren voor het restaurant of de bar kan gemakkelijk via de website.

Kreeft bij BlueBlood

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

restaurant blueblood

Nikkei-cuisine: best of both worlds

De Nikkei-cuisine is een samensmelting van de delicate smaken van Japan en de frisse touch van Peru. Het resultaat? Bijzondere verfijnde gerechtjes met een verrassende twist. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende vissoorten, quinoa, limoen en pepers. Het pronkstuk van deze keuken is ceviche: dungesneden vis gegaard met limoen, gember, sojasaus en rauwe ui. Bij BlueBlood proef je hier verschillende versies van, bijvoorbeeld met tonijn of zeebaars.

Reserveren
restaurant den haag

Visrestaurant in Den Haag

Soms heb je zin om gewoon heel lekker uit eten te gaan. Lekker in de watten te worden gelegd. Ga dan naar een luxe visrestaurant zoals BlueBlood. Pure verwennerij, met meerdere gerechten of gangen en cocktails erbij. Goede bediening, een fijne sfeer, heerlijke drankjes én comfortabele zitplekken. Kortom: een compleet avondje uit. Wanneer je in zo’n bui bent, doe je er goed aan om bij BlueBlood te reserveren. One for the books!

Reserveren
20220308 tomdoms 0428339
20220308 tomdoms 0178135
20220308 tomdoms 0618464
20220308 tomdoms 0218151
20220308 tomdoms 0638475
Reserveren