BlueBlood – Cocktailbar Den Haag

shutterstock 1074243578 2 scaled

Een goede cocktailbar in Den Haag

Heb jij zin om eens goede cocktails te drinken? Dan ben je bij BlueBlood in Den Haag aan het juiste adres. Onze cocktailbar ligt in het sfeervolle hart van restaurant BlueBlood, in een mooi verlicht atrium. De cocktails worden bij ons met veel zorg bereid en wij hebben dan ook een alternatieve en experimentele benadering op cocktails. De bartenders van BlueBlood experimenteren continu om een verrassend en zo excentriek mogelijk cocktailmenu aan te bieden aan onze gasten.

Cocktail maken bij de bar

Cocktailbar Den Haag

Een cocktail is een drankje met minimaal drie ingrediënten, waarvan er een alcohol bevat. Bestaat het drankje uit twee ingrediënten, dan spreken we niet van een cocktail, maar van samengesteld oftewel mixdrank. Bij cocktails gaat het niet enkel om de combinatie van speciale smaken, maar ook om de presentatie ervan. Het is belangrijk dat de cocktail een lust is voor het oog en delicieus smaakt. Bij BlueBlood serveren wij dan ook enkel de beste cocktails en zorgen wij ervoor dat het cocktailprogramma uniek blijft, door voortdurend te experimenteren met nieuwe recepten.

Cocktail

Alternatieve cocktails

Bij BlueBlood – Cocktailbar Den Haag kom je voor de ultieme belevenis. De ervaren bartenders bereiden de meest alternatieve cocktails en zullen je keer op keer verrassen met creatieve drankjes waar men spreekt van ware smaakexplosies. Kom langs bij onze sfeervolle cocktailbar en proef onze wonderbaarlijke signatuur drankjes in combinatie met een creatieve benadering op de klassieke cocktails van deze tijd. Of je nou zin hebt in de welbekende Pornstar Martini of liever voor iets alternatievers gaat zoals de BlueBlood Freezer Martini, je zal bij ons verwonderd zijn.

Wil je liever iets kleiners? Dan kan je een van onze snelle drankjes tot 70 ml proberen, deze worden op professionele wijze binnen 60 seconden bereid. Wij noemen dit dan ook ‘Impact in 60 seconden’. Ben je geen alcohol drinker? Ook dat is geen probleem voor ons, wij hebben ook een mooi aanbod aan mocktails. En als kers op de taart kan je er zelfs voor kiezen om door de mixologist iets unieks te laten creëren, voor ons is niks te gek en wij verrassen onze gasten graag met speciale drankjes!

Kreeft bij BlueBlood

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

Vrouw met wijn

Verrassende wijnen

De wijnen van BlueBlood zullen je diner nog beter laten smaken! Wij hebben een selectie aan overheerlijke wijnen met extra aroma’s en speciale smaken. Onze wijnen komen vanuit de hele wereld en zijn met veel zorg en aandacht geselecteerd om in combinatie met onze avontuurlijke Nikkei gerechten te nuttigen. Of je nou van een droog of zoet glaasje wijn houdt, rood, wit of rosé, bij BlueBlood – Cocktailbar Den Haag zit je goed.

Vitrine met drank

Ontdek en experimenteer

Wij geloven erin dat je door middel van experimenteren en te durven dromen, je de realiteit kan bereiken. BlueBlood is dan ook niet zomaar een restaurant en cocktailbar, maar hier kom je voor een avond genieten van ware smaaksensaties en allure. Smaken vanuit de hele wereld komen bijeen om perfecte en unieke gerechten en drankjes te creëren.

Kreeft bij BlueBlood

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

restaurant blueblood

Nikkei-cuisine: best of both worlds

De Nikkei-cuisine is een samensmelting van de delicate smaken van Japan en de frisse touch van Peru. Het resultaat? Bijzondere verfijnde gerechtjes met een verrassende twist. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende vissoorten, quinoa, limoen en pepers. Het pronkstuk van deze keuken is ceviche: dungesneden vis gegaard met limoen, gember, sojasaus en rauwe ui. Bij BlueBlood proef je hier verschillende versies van, bijvoorbeeld met tonijn of zeebaars.

Reserveren
restaurant den haag

Visrestaurant in Den Haag

Soms heb je zin om gewoon heel lekker uit eten te gaan. Lekker in de watten te worden gelegd. Ga dan naar een luxe visrestaurant zoals BlueBlood. Pure verwennerij, met meerdere gerechten of gangen en cocktails erbij. Goede bediening, een fijne sfeer, heerlijke drankjes én comfortabele zitplekken. Kortom: een compleet avondje uit. Wanneer je in zo’n bui bent, doe je er goed aan om bij BlueBlood te reserveren. One for the books!

Reserveren
20220308 tomdoms 0428339
20220308 tomdoms 0178135
20220308 tomdoms 0618464
20220308 tomdoms 0218151
20220308 tomdoms 0638475
Reserveren