Vlees restaurant Den Haag
Ben je op zoek naar een ander stuk vlees dan een steak? Bij BlueBlood hebben we genoeg andere vleesgerechten op onze kaart staan. Denk bijvoorbeeld aan een gestoofde short rib met dynamite saus, ingelegde olluco en krokante zoete aardappel of kippendij met chalaquita. Let wel op, wij hebben een seizoensgerichte kaart, waardoor deze gerechten nog weleens kunnen wisselen. Neem eens een kijkje bij ons menu, of laat je tijdens het diner verrassen door onze Chef de Cuisine Luis Rojas.
Koken op houtskool
Bij BlueBlood grillen wij onze steaks op de Charcoal Grill. Dit doen wij met een specifieke reden. Wanneer je vlees roostert boven houtskool smelt het vet dat in het product aanwezig is. Dit vet komt hierdoor in contact met het gloeiende houtskool, wat door de opstijgende rook de specifieke smaak geeft aan de steaks. Een gerecht van onze charcoal grill is dan ook een goede keuze wanneer je gek bent op de authentieke grillsmaak!