Oesters eten Den Haag

oesters eten den haag

Oesters eten Den Haag

Waar de één helemaal gek is van oesters, slaat de ander deze delicatesse liever over. Als je het aan ons vraagt… zijn oesters een feestje om te eten! De structuur, unieke smaak en bereiding maakt het voor ons een perfecte starter. Toch hebben heel veel oesterliefhebbers geen zin om thuis met dit weekdier aan de slag te gaan. Zo heb je een speciaal oestermes nodig, en is het in verhouding veel werk om deze heerlijke delicatesse klaar te maken. Is dit herkenbaar voor jou? Kom dan oesters eten in Den Haag; bij restaurant BlueBlood!

Ben jij klaar om je smaakpalet te verbreden…

oesters eten den haag 2

Vis restaurant Den Haag

Oesterliefhebbers opgelet! Momenteel heeft BlueBlood twee verschillende varianten oesters op het menu staan. Wij bieden oesters met zowel de klassieke- als Nikkei stijl aan voor onze gasten, waarbij we de Nikkei variant zeker aanraden als je een kijkje wilt nemen in onze keuken. Ons restaurant serveert enkel verse oesters van hoge kwaliteit, waardoor je optimaal van deze delicatesse zult genieten. Kom jij bij ons oesters eten in Den Haag?

Verschillende visgerechten

Naast oesters biedt BlueBlood ook voldoende andere heerlijke visgerechten aan. Zo serveren we een variëteit aan verse sashimi, nigiri en unieke sushi rollen aan onze gasten. Maar ook als hoofdgerecht hebben we momenteel enkele parels op het menu. Wat dacht je van garnalen in macho saus en salsa criolla, of een prachtig gerecht met coquilles en inktvis. Zoals je leest kom je als visliefhebber niets bij ons tekort! Let wel op, wij hebben een seizoensgerichte kaart, waardoor deze gerechten nog weleens kunnen wisselen. Neem eens een kijkje bij ons menu, of laat je tijdens het diner verrassen door onze Chef de Cuisine.

oesters eten den haag 3

Leuk restaurant Den Haag centrum

Wanneer je op zoek bent naar een leuk restaurant in Den Haag centrum, kun je best wel overladen worden met de hoeveelheid mogelijkheden. Al helemaal als visliefhebber, waar je overdonderd wordt door verschillende Franse kaarten, is een keuze maken soms lastig. Zoek jij een leuk restaurant dat meer draait om een beleving, in plaats van zomaar een hapje eten? Dan zit je bij BlueBlood goed. Wij prikkelen jouw smaakpalet door middel van de Nikkei keuken, waar we de meest unieke smaken bij elkaar brengen.

 Laat je verassen door de Nikkei keuken

De Nikkei keuken, ook wel bekend als de Japans-Peruviaanse keuken, is ontstaan in de 19e eeuw door Japanners die naar Peru vertrokken om op plantages te werken. Zij bleven hier koken met hun eigen keuken, maar moesten wel aan de haal met lokale ingrediënten. Daar bleef het niet bij, steeds vaker probeerden de Japanners de Peruaanse klassiekers (zoals ceviche) na te maken met de favoriete ingrediënten van hun eigen keuken. Op deze manier ontstond langzaam de Nikkei keuken. Ontdek nu zelf bij BlueBlood deze verrassende smaaksensaties en kleurrijke gerechten!

oesters eten den haag 5

Ons menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

oesters eten den haag 4

Oesters eten Den Haag BlueBlood

Eén van de meest populaire plekken om oesters te eten in Den Haag is restaurant BlueBlood. Ons chique restaurant heeft de lekkerste Oysri Oesters, dit is van oorsprong een Ierse oester die gekweekt wordt in het schone, frisse en groene Dungarvan Bay gebied. De naam Oysri is afkomstig van het Keltische woord ‘oisrí’, wat letterlijk ‘oester’ betekent. De Oysri oester groeit uiteindelijk uit tot een ruwe, ziltige oester. Bij BlueBlood kan je de Oysri oester zowel in klassieke stijl als in nikkei stijl bestellen. De nikkei cuisine staat bekend als een combinatie van de Japanse en de Peruviaanse keuken, bij BlueBlood serveren wij vele gerechten uit de nikkei-keuken.

oesters eten den haag 6

Goed vis restaurant Den Haag

Enkel goede vis in Scheveningen? Absoluut niet. In het hartje Den Haag kun je bij BlueBlood voor een heerlijk stukje zalm, tonijn of oesters terecht. Onze chefs maken de lekkerste stukjes vis, schelp- en schaaldieren voor je klaar, terwijl jij geniet van de ambiance in ons restaurant met decor dat de look & feel van een onderwaterwereld nabootst. Wij zorgen ervoor dat uiteten gaan een beleving is, waar zowel de sfeer, de gerechten en de gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Ook voor vleesliefhebbers genoeg keuze…

Ben jij zelf, of iemand in jouw gezelschap, niet zo gek op vis? Maak je dan geen zorgen. Op onze kaart hebben wij genoeg andere gerechten staan. Denk aan prachtige steaks van onze Charcoal Grill, of kies een vegetarische optie. Wij vinden het belangrijk dat iedere gast evenveel geniet bij BlueBlood, daarom hebben wij een brede kaart opgesteld. Ben jij iemand die niet kan kiezen? Laat je dan verrassen door onze Chef de Cuisine en kies voor ‘The Nikkei Explorer menu’, welke ook in de vegetarische variant beschikbaar is.

oesters eten den haag 7

Dineren en oesters eten Den Haag

Ben jij op zoek naar een restaurant waar je heerlijk kan dineren in Den Haag? Dan is BlueBlood het restaurant waar je moet zijn. Wij hebben een menukaart met de lekkerste nikkei-gerechten. Bij BlueBlood kom je voor de gehele ervaring, het eten met ware smaaksensaties, de allure en natuurlijk de service. Dit alles bij elkaar maakt jouw avond compleet en bezorgt je een onvergetelijke ervaring. Ben jij benieuwd naar onze gerechten uit de nikkei-cuisine? Bekijk dan onze menukaart.

Reserveren bij BlueBlood

Wil jij ook graag oesters eten en genieten van de overheerlijke smaaksensaties van de nikkei-cuisine of heb je vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ook reserveren voor het restaurant of de bar kan gemakkelijk via de website.

oesters eten den haag 5

Our menu

‘Nikkei,’ a daring & creative approach
to culinary excellence!

restaurant blueblood

Nikkei-cuisine: best of both worlds

De Nikkei-cuisine is een samensmelting van de delicate smaken van Japan en de frisse touch van Peru. Het resultaat? Bijzondere verfijnde gerechtjes met een verrassende twist. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende vissoorten, quinoa, limoen en pepers. Het pronkstuk van deze keuken is ceviche: dungesneden vis gegaard met limoen, gember, sojasaus en rauwe ui. Bij BlueBlood proef je hier verschillende versies van, bijvoorbeeld met tonijn of zeebaars.

Reserveren
restaurant den haag

Visrestaurant in Den Haag

Soms heb je zin om gewoon heel lekker uit eten te gaan. Lekker in de watten te worden gelegd. Ga dan naar een luxe visrestaurant zoals BlueBlood. Pure verwennerij, met meerdere gerechten of gangen en cocktails erbij. Goede bediening, een fijne sfeer, heerlijke drankjes én comfortabele zitplekken. Kortom: een compleet avondje uit. Wanneer je in zo’n bui bent, doe je er goed aan om bij BlueBlood te reserveren. One for the books!

Reserveren
20220308 tomdoms 0428339
20220308 tomdoms 0178135
20220308 tomdoms 0618464
20220308 tomdoms 0218151
20220308 tomdoms 0638475
Reserveren